Titel

 

VÄLKOMMEN

 

Här på min salong är det alltid Du som kund som är i fokus.

Här vill jag ge Dig en god upplevelsestund där Din hud men också kropp, själ och sinnena får ro.

 

Som auktoriserad och specialiserad hudterapeut är det Din hudhälsa och att uppnå optimalt välmående i densamma som driver mig. Här utför jag de flesta tänkbara behandlingar en professionell hudterapeut kan erbjuda, både traditionella och avancerade från topp till tå där Din upplevelse och effektiva varaktiga behandlingsresultat är det viktiga för mig. Samtliga behandlingar utförs med väl utvalda hudvårdsprodukter där man tagit hänsyn och ansvar både för att uppnå högsta produktkvalitet och bästa behandlingsresultat men också för en god och hållbar miljö. Högteknologisk och exklusiv marin spahudvård, modern avancerad dermacosmeceutisk-, farmacosmeceutisk- och medicosmeceutisk hudvård, så nära medicinsk klassificerad man kan komma.

Jag erbjuder makeup för bröllop, studentbal och andra festliga tillfällen men också personliga konsultationer med de senaste färgerna, teknikerna och trenderna inom makeup. Kom gärna och ta med ett par av dina närmaste kära för en trevlig stund och inspireras tillsammans!

Jag erbjuder också genom leg juksköterska Anders Franzén, med specialistkompetens och lång erfarenhet inom estetiska injektionsbehandlingar som bl a Botox och fillers, även dessa typer av behandlingar med absolut högsta säkerhet, precision och profession. 

Av oss blir Du väl omhändertagen och behandlingarna avnjuter Du i en lugn och trivsam miljö till rofull soft musik och med sköna väldoftande produkter. 

 

Kom vet jag! Om så bara för att titta och känna och få information om vad min salong kan göra just för Dig. 

Lämna vardagens stress och bekymmer och kliv in i en värld fylld av upplevelser där Du får andrum men också vägledning och inspiration till ett sunt inre och ett nytt vackert yttre.

 

 

 

 


 

Pernilla Johansson Eneberg

Auktoriserad och specialiserad Hudterapeut/Hudhygienist 

Innehavare av Gesällbrev och Mästarbrev enligt Sveriges Hantverksråd.

Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) medlem i CIDESCO