Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

 Välkommen!

 

Här är det DU bästa kund som står i fokus att erhålla allt jag har att ge

för att DIN stund på min salong ska bli den allra bästa.

 

Som auktoriserad och specialiserad hudterapeut erbjuder jag de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå med det senaste inom modern vetenskapligt baserad hudvård där Din upplevelse och resultat är det viktiga för mig.

Högteknologisk och exklusiv marin spa hudvård, modern avancerad dermacosmeceutisk-, farmacosmeceutisk- och medicosmeceutisk hudvård - så nära medicinsk klassificerad man kan komma samt de nya färgerna, teknikerna och trenderna inom makeup.

Jag erbjuder också genom legitimerad sjuksköterska Anders Franzén, med specialistkompetens och lång erfarenhet inom estetiska injektionsbehandlingar (bl a Botox och fillers) även dessa typer av behandlingar med absolut högsta säkerhet, precision och profession. 

Behöver du hjälp med trötta och stela muskler? Har du problemet med huvudvärk? Lider du av sömnsvårigheter? Eller önskar du bara en skön avslappnande massage helt för dig själv? Oavsett vilket är Du hjärtligt välkommen till diplomerad massör Birgitta Walther Borg som numera driver sitt företag "Maseko - Din massör" här på min salong.

Av oss blir Du väl omhändertagen och behandlingarna avnjuter Du i en lugn, trivsam och stillsam miljö till avslappnande musik och med sköna, väldoftande produkter. 

 

Kom!

 

Lämna vardagen och kliv in i en värld fylld av upplevelser där DU får andrum

men också inspiration till ett sunt inre och ett nytt vackert yttre.

 

 


 

Pernilla Johansson Eneberg

Auktoriserad och Specialiserad hudterapeut/Hudhygienist 

Innehavare av Gesällbrev och Mästarbrev

Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) medlem i CIDESCO