Titel

 

Varmt Välkommen!

 

Här är det Du som står i fokus.

Målet är att ge Dig en god upplevelsesund och få Din hud, kropp, själ och sinne i total Harmoni. 

 

Som auktoriserad och specialiserad hudterapeut erbjuder jag de flesta tänkbara behandlingar från topp till tå, med det senaste inom modern vetenskapligt baserad hudvård där Din upplevelse och effektiva behandlingsresultat är det viktiga för mig. Samtliga behandlingar utförs med av mig väl valda hudvårdsprodukter - högteknologisk och exklusiv marin spa hudvård, modern avancerad dermacosmeceutisk-, farmacosmeceutisk- och medicosmeceutisk hudvård, så nära medicinsk klassificerad man kan komma. Jag erbjuder även makeup för bröllop och festliga tillfällen samt personliga konsultationer med de senaste färgerna, teknikerna och trenderna inom makeup.

Jag erbjuder också genom legitimerad sjuksköterska Anders Franzén, med specialistkompetens och lång erfarenhet inom estetiska injektionsbehandlingar (bl a Botox och fillers) även dessa typer av behandlingar med absolut högsta säkerhet, precision och profession. 

Av oss blir Du väl omhändertagen och behandlingarna avnjuter Du i en lugn och trivsam miljö till avslappnande musik och med sköna, väldoftande produkter. 

 

Kom! Om så bara för att titta och känna, och få information om vad min salong

kan göra just för Dig. 

 

Lämna vardagen och kliv in i en värld fylld av upplevelser där DU får andrum

men också vägledning och inspiration till ett sunt inre och ett nytt vackert yttre.

 

 


 

Pernilla Johansson Eneberg

Auktoriserad och Specialiserad Hudterapeut/Hudhygienist 

Innehavare av Gesällbrev och Mästarbrev

Medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation) medlem i CIDESCO