Titel

 

Ditt Ansikte

 

Huden är vårt allra största organ och nog så viktigt som något annat organ i vår kropp, utan den hade vi inte överlevt.

Det är viktigt att ta hand om sitt ansikte och regelbundet gå på behandlingar, både för hudens skull så att den mår bra men också för det allmänna välbefinnandet. Varje dag utsätts huden för enorma påfrestningar både från vår yttre omvärld men också beroende på hur vi lever och mår inombords. Om vi inte noggrant och regelbundet tar hand om vår hud utvecklas snart orenheter och den blir grov, trött och tappar lyster. Förlorar huden fukt, blir torr och spröd är snart en överkänslig och reaktiv hud ett faktum. Dessutom börjar hudens åldrande sakta men säkert inledas redan vid 25 års ålder men vet du vad, endast 10-20 % av hudens åldrandeprocess är naturlig, resterande 80-90 % är resulterat av hur vi lever. Ojdå!? Men det positiva i det är att det nämligen betyder, att vi faktiskt kan påverka en stor del av hudens åldrande alldeles själva. Detta genom att känna och förstå vår hud, vår kropp och hur vi lever våra liv vad gäller kost, motion, vila, arbete, sociala förhållande, oro, stresshantering och yttre miljöbelastning m m och hur allt detta hänger ihop och påverkar, och utifrån det skapa ett gott förhållande till sund hudvård både från insidan och utsidan och därmed ett ökat välmående.

Även för välbefinnandet är det viktigt att då och då komma bort från vardag och stress och låta kroppen, själen och sinnena få ro. Här avnjuter Du underbara men effektiva och resultatinriktade ansiktsbehandlingar. Djupgående och intensivbehandlande med det senaste inom modern vetenskapligt baserad hudvård, givetvis allt skräddarsytt efter just Din hud, dess tillstånd och behov. Du får också tips och råd på vägen om hur du på bästa sätt själv kan vårda och ta hand om Din hud för att uppnå gott välbefinnande.

 

 

 

 

 

Välkommen att boka Dig på Hudanalys med Skinscanner

 

 Här på Harmoni erbjuder jag hudanalys med Nimue skin analyzer. Då många hudproblem inte är synliga för ögat utan gömmer sig under hudytan är denna ett effektivt diagnostiseringsverktyg som visar exakt var just Dina problemområden sitter. Detta är avgörande för att kunna skräddarsy behandlingar och produkter för just Dig och Din huds behov.

Vid köp av hudvårdsprodukter över 800.- bjuder jag på konsultationen.

295.-