Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

 

Nimue - Dermacosmeceutisk hudvård

 Nimue - den nya generationens dermacosmeceutical uppnår resultat som tidigare inte varit möjliga inom hudvården. Unik avancerad anti-age teknologi som motarbetar hudens biologiska nedbrytning och skyddar mot yttre negativ miljöpåverkan. Nimues specifika formulas innehåller skonsamma naturliga ingredienser med bevisad effekt vilka ger unika resultat vid behandling av negativ miljöpåverkad hud, problemhud och hyperpigmenterad hud. 

Hemligheten bakom Nimues fantastiska behandlingsresultat är den rätta koncentrationen i den rätta kombinationen och i de rätta styrkorna. Produkterna erbjuder optimal koncentration av farmakologiska ingredienser, antioxidanter, unika växtextrakt, peptider och andra kraftfulla aktiva ingredienser. Nimue lär huden använda sina egna naturliga funktioner för att återställa och bibehålla en maximalt välmående hud.

Nimue erbjuder även resultatinriktade hemmaprodukter för alla, man som kvinna och för alla åldrar, nödvändiga för att upprätthålla effekten av behandlingarna och för en fortsatt långsiktig och hållbar hälsosam hud.

 

 

Ansiktsbehandlingar

    

Grundläggande Hudföryngringsbehandling & TDS 595.-

Perfekt behandling, snabb och effektiv, för alla att göra så ofta huden behöver en ny kick. En standard aktiv hudföryngringsbehandling idealisk för miljöbelastad, hyperpigmenterad, problem och interaktiva hudtillstånd. En kraftfull men ändå så skonsam peelingbehandling som ger överlägsna resultat. Minskar porerna och uppnår förfinad hudstruktur, ökad lyster, utstrålning och vitalitet. Ett tillägg av TDS (Trans Dermal Solution) en intelligent behandling med ett effektivt leveranssystem av aktiva ingredienser för optimalt upptag. Dessa finns för olika hudtillstånd, var och en med sina olika aktiva ingredienser och egenskaper riktade att balansera specifika hudproblem och därmed förbättra hudens välmående. Hela behandlingen ökar penetrationsförmågan och därmed effekten av Dina hemma produkter. Här ingår rengöring, ansiktsvatten/avfettning, hudanalys, enzympeelingmassage, AHA Bioactive Complex, TDS  samt avslutande fukt och skydd. Behandlingen kan med fördel förstärkas med microneedling.

(Vid kurbehandling om 6-12 behandlingar ges 20% rabatt)

 

Grundläggande Hudföryngringsbehandling med Glycol 35 % samt TDS 595.-

En kraftfull men skonsam och säker aktiv hudexfolieringsbehandling inriktad på miljöpåverkad, hyperpigmenterad och problem hud. Glycolic/sockersyra peelingbehandling erbjuder ett kontrollerat och förutsägbart avlägsnande av "döda" hudceller. Just denna behandling lämpar sig bra då det finns underliggande och hårt keratiniserade gamla celler i huden. Den förbättrar hudens ytstruktur och utseende samt förbättrar penetrationen av aktiva ingredienser i hudvårdsprogrammet. Ett tillägg av TDS (Trans Dermal Solution) en intelligent behandling med ett effektivt leveranssystem av aktiva ingredienser för optimalt upptag. Dessa finns för olika hudtillstånd, var och en med sina olika aktiva ingredienser och egenskaper riktade att balansera specifika hudproblem och därmed förbättra hudens välmående. Hela behandlingen ökar penetrationsförmågan och därmed effekt av Dina hemma produkter.  Här ingår rengöring, ansiktsvatten/avfettning, hudanalys, enzympeelingmassage, AHA Glycol 35 %, TDS  samt avslutande fukt och skydd.

(Vid kurbehandling om 6-12 behandlingar ges 20% rabatt)

  

Thermal Detox Peel "flash"- behandling  595.-

En rik kolbaserad (kol från Ubame Ek) multifunktionell peeling-behandling, innehållande både AHA och pumpaenzym, som omedelbart förnyar huden, levererar fuktighet, ökad utstrålning och föryngrat behandlingsresultat. Genom sin "löddrande" effekt och "termosensoriska" mekanism vilken djuprengör, exfolierar och syresätter huden uppnår man följande effekt; avlägsna orenheter och överskott av talg, avgiftande verkan, sammandragande effekt, minskar fina linjer och rynkor, ger en jämn hudton, ökad lyster, ökad fuktnivå och en syresatt hud.  Denna NYA coola och härlig behandling stimulerar alla sinnen med sin rika kolsvarta färg, dess löddrande effekt och med värmen som upplevs på ansiktet. Ett tillägg av TDS (Trans Dermal Solution) en intelligent behandling med ett effektivt leveranssystem av aktiva ingredienser för optimalt upptag. Dessa finns för olika hudtillstånd, var och en med sina olika aktiva ingredienser och egenskaper riktade att balansera specifika hudproblem och därmed förbättra hudens välmående

 

Alpha Lipoic - Antioxidantbehandling 795.-

En extra kraftfull anti-oxidant och antiåldrande förstärkt behandling. Utvecklad för att behandla solskadad, miljöbelastad, stressad och hyperpigmenterad hud. Behandlingen använder sig av det senaste inom ingrediensteknologi för att bekämpa skadliga fria radikaler samt vitamin estrar som återuppbygger och reparerar din hud. Denna behandling jobbar verkligen på din hudstruktur, dämpar svullnad vid ögonområdet och stramar upp. Din hud kommer utstråla sådan lugn fräschhet! Behandlingen inleds med grundläggande hudföryngringsbehandling därpå Alpha Lipoic booster, rejuvenating mask (alphaliponsyra, A & C vitamin) och avslutas med fuktkräm och skydd. (Brynformning ingår) 

 

Fuktbooster-behandling 795.-

En grundläggande hudföryngrande peelingbehandling som efterföljs av en riktig booster-behandling som lugnar, mjukar upp och återfuktar en torr och mycket torr hud. En unik koncentrerad hyaluronsyra (korslänkad låg och hög molekylärvikt) och peptid booster samt en närande mask rik på fuktgivande Bio-complex, hyaluronsyra och anti-oxidanter återställer huden. Behandlingen bidrar till att återfukta och fuktbevara genom att binda fukten till cellerna i översta cellagren. Reparerar och skyddar huden för att stärka dess motståndskraft mot yttre negativ miljöpåverkan samt "fyller ut" huden och reducerar linjer men också för att återställa mjukhet, smidighet, vitalitet och lyster. (Brynformning ingår).

  

Djuprengöringsbehandling 795.-

Behandling som på ett effektivt sätt men oerhört skonsamt öppnar upp tilltäppt hud och gör rent dina porer på djupet. Du går hem med en superren känsla! Behandlingen inleds med grundläggande hudföryngringsbehandling med hänsyn till Din hud lämplig syrapeeling därpå ånga och portömning. Avslutningsvis lämplig TDS solution och (beroende på hur mycket tid som lagts på portömningen) djuprengörande och lugnande mask samt avslutande skydd. (Brynformning ingår).

 

Djuprengöringsbehandling Ung hud 695.-

Behandling som ovan, med produkter anpassade för ung hud. (Brynformning ingår inte).

(Ungdomsrabatt upp tom studenten) 

 

Klassisk Ansiktsbehandling (100 min) 950.-

En underbar behandling där Du verkligen får tid att njuta! Typ en traditionell ansiktsbehandling men på "nimue vis" och det är något helt annat. Här ingår rengöring, hudanalys, brynformning, enzympeelingmassage i ånga, AHA bio active complex/35% Glycolic, portömning om det behövs, alpha lipoic (antioxidant booster) alternativt TDS, ansiktsmask, lång underbar djupgående & avslappnande massage för ansikte, hals dekolletage, axlar, nacke och skalp som dränerar, balanserar och lyfter. Avslutningsvis vårdande och skyddande kräm för ansikte & ögon.

 

Ansiktsharmoni 550.-

När Du bara precis vill eller behöver "stänga av" omvärlden och få slappna av i en lång underbar massage av ansikte, hals, dekolletage, axlar, nacke och skalp. Låt den sköna musiken och de behagliga dofterna hjälpa Dig. Behandlingen inleds innan massagen med rengöring, ansiktsvatten samt enzympeeling och avslutas med vårdande kräm och skydd. 

 

 

 

Nimue Super Fluids

Nimue Skin Technology har introducerat 5 högteknologiska fluids vilka ger mig som hudterapeut möjligheten att skräddarsy den professionella behandlingen utifrån Din huds specifika tillstånd och behov  och därmed få en effektivare behandling och ett ännu bättre resultat. Varje super fluid innehåller ett högkoncentrat av den aktiva ingrediensen. För att försäkra en jämn penetration av aktiva ingredienser används ett transportsystem som förstärker upptaget i huden och gör fluiderna maximalt effektiva. 1-2 super fluids kan läggas till i ansiktsbehandlingarna via syrapeelingarna, TDS samt maskerna.

CA Cyanoacrylate Super Fluid - Hämmar oxidativ stress och inflammation samt minskar känslighet hos en sensibiliserad och reaktiv hud.

NAD Nicotinamid Ribosid - Tillför energi till cellerna och ökar deras livslängd, förebygger därmed utvecklingen av fina linjer, rynkor och ålderspigmentering.

PB Prebiotic Super Fluid - Tillför näring åt goda bakterier vilket förebygger akne, verkar antiinflammatorisk och stärker immunsystemet i huden samt förbättrar sårläkning och hudbarriären.

RT Retinol Super Fluid -  Stimulerar cellförnyelsen, reparerar fina linjer och rynkor, förbättrar collagen och elastinsyntesen, uppstramande och antioxidant.

VIT-C Vitamin C Super Fluid - Ger livlös hud ökad lyster och jämnare hudton, kraftfull antioxidant som reparerar solskador och minskar uppkomst av hyperpigmentering.

 

Hydföryngringsbehandling "Super Special" 895.-

Perfekt behandling, kraftfull och effektiv men ändå mild och säker för alla att göra så ofta huden behöver en ny kick! En aktiv behandling som underlättar för föryngring i dermis, idealisk för miljöbelastad, hyperpigmenterad, problem och interaktiva hudtillstånd. En kraftfull men ändå så skonsam peelingbehandling som ger överlägsna resultat. Minskar porerna och uppnår förfinad hudstruktur, ökad lyster, utstrålning och vitalitet. Här förstärker vi behandlingen med Nimue Super Fluids utvalda helt utifrån Din huds tillstånd och behov. Ett tillägg av TDS (Trans Dermal Solution) en intelligent behandling med ett effektivt leveranssystem av aktiva ingredienser för optimalt upptag. Dessa finns också för olika hudtillstånd, var och en med sina olika aktiva ingredienser och egenskaper riktade att balansera specifika hudproblem och därmed förbättra hudens välmående. Hela behandlingen ökar penetrationsförmågan och därmed effekten av Dina hemma produkter. Här ingår grundläggande hudföryngringsbehandling inkl brynformning (se ovan) Super Fluids, TDS, avancerad specialmask o under verkningstiden massage av decolletage, axlar, nacke och skalp, avslutningsvis vårdande och skyddande krämer.

 

Klassisk Ansiktsbehandling "Super special" 995.-

Se ovan beskriven "Klassisk ansiktsbehandling" och så förstärker vi behandlingseffekten ytterligare genom super fluids, TDS samt specialmask helt utifrån Din huds tillstånd och behov. En lååång underbar ansiktsbehandling inklusive extra allt. Bara att njuta!

  

 

 

NYHET !!

Nimue Skin Technology introducerar en ny innovativ professionell peeling, den starkaste effektivaste hittills.

Smart Resurfacer Behandling - Mer än bara en peeling! 795.-

 Ger en jämnare hudstruktur och hudton.

Ger en ökad cellförnyelse och lyster.

Minskar fina linjer och rynkor.

Minskar hyperpigmentering

Minskar porstorlek, tilltäpta porer och akneutbrott.

En relativt snabb men verkligt aktiv och kraftfull behandling men ändå så skonsam! Denna behandling inleds med dubbelrengöring och avfettning av huden för perfekt förberedelse och effektivare absorbering av de aktiva ingredienserna i de kommande peelingmomenten. Ett avancerat enzympeeling-system får verka under massage i ångan, därefter är huden redo för applicering och verkan av den oljebaserade Smart Resurfacer behandlingen. CA/Cyanoacrylate Super Fluid hämmar oxidativ stress och inflammation samt minskar känslighet hos en sensibiliserad och reaktiv hud men är också ypperlig att tillföra huden efter just Smart Resurfacer, liksom TDS-solution för att återställa hudbarriären, tillföra anti-oxidanter och förhindra TEWL (vattenförlust/avdunstning ut genom huden) samt reparera miljöbelastningsskador i huden vilka bidrar till försämrad hudhälsa och för tidigt åldrande. Avslutningsvis vila i en svalkande, lugnande och uppstramande specialmask innan vårdande och skyddande krämer. Fantastisk lyster och sån mjukhet i huden efteråt!

   

Nimue-SRC behandling 995.-

En snabbverkande, intensiv och högspecialiserad antiåldrande behandling för miljöbelastad hud med föryngrande effekt på åldrad hud och som motverkar åldrande hos en ung hud. Behandlingen inleds med ett avancerat enzympeeling-system under en massage och följs av kemisk "skin resurfacing" en unik kombination och koncentration av Mjölk- Glykol- Pyrodruv- Mandel- och Citriksyra vilka ger en omedelbart smidig, jämn hud med fantastisk lyster och ungdomlig struktur. Därpå TDS-solution för att återställa hudbarriären, tillföra anti-oxidanter och reparera miljöbelastningsskador i huden vilka bidrar till för tidigt åldrande. Efter en lång underbar och avslappnande massage av ansikte, hals, dekolletage, axlar, nacke och skalp verkar en super återfuktande, lugnande och uppstramande specialmask vilken gör att du stiger upp ur behandlingen med en helt magisk känsla av fräsch "pånyttfödd" hud. (Brynformning ingår) Behandlingen är för dig som använder nimue hudvårdsprodukter.

 

________________________________________________________________________

  

 

Tillval i ansiktsbehandlingarna

 

Färgning av fransar 125.-

(Priset gäller i de behandlingar där brynnoppning ingår)

 

Färgning av ögonbryn 125.-

(Priset gäller i de behandlingar där brynnoppning ingår)

 

Formgivning av ögonbryn 125.-

 

Vaxning överläpp/haka 100.-

 

Vaxning överläpp och haka 180.-

 

Massage / ansikte, hals, decolletage, överarmar, nacke & skalp 200.-

 

Lätt makeup 150.-