Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

Ansiktsbehandlingar

 

Thalion - Högteknologisk Marin Hudvård

I Bretagne, i Frankrike, i hjärtat av en bevarad natur skördar och utvinner Thalions kosmetiska marina laboratorier havsvatten alger och strandplantor med naturliga och kraftfulla aktiva ingredienser som är en sann källa till skönhet och välbehag. Thalion erbjuder Dig en värld av rena och vitaliserande behandlingar som ger en ny och värdefull energi. Thalion laboratorierna är marknadsledande inom forskning och utveckling av hudvårdsprodukter och behandlingar inom modern, högteknologisk marin hudvård. Du är garanterad maximal koncentration av aktiva ingredienser med renaste och högsta kvalite för optimalt upptag av huden. 

 

 

 

Cellular Renewal - AHA Behandling  595.-

Perfekt behandling, snabb och effektiv, för alla att göra så ofta huden behöver en ny kick. En standard aktiv hudföryngringsbehandling idealisk för mogen hud, tjockare hud, hyperpigmenteringar samt för hud med brist på klarhet. En kraftfull men ändå så skonsam peelingbehandling tack vare den mindre irriterande marina AHA-syran utvunnen ur en rödalg. Gamla döda hudceller elimineras vilket ger en känsla av ny hud med lyster och klarhet samt utslätade linjer och rynkor. Stimulering av cellförnyelsen ger ökad fasthet och hudtäthet samt en känsla av ansiktslyft. Behandlingen innehåller grundläggande rengöring, detox peeling-mask, AHA-syra peel, mineral booster, hyaluronsyra booster samt avslutande kräm för fukt och skydd.

Cellular Renewal - AHA Behandling med specialmask  695.-

Samma behandling som ovan men dessutom en ny generation av peel-off mask som förser huden med extra näring och fukt för ett mer stärkt, utjämnat och utfyllande resultat och minskade linjer och rynkor.

 

Hydra Mineral - Thalassoterapi för huden  795.-

 Mineralbalansen är viktig för frisk hud. Denna behandling fyller huden med fukt och magnesium, kalium ja alla mineraler och spårämnen som finns i havet och som ger ett nytt lyft till den fuktfattiga huden. Innehåller specialmasken Marine Osmosis som laddar huden med återfuktande och utfyllande aktiva ingredienser. Behandlingen innehåller grundläggande rengöring, detox peeling, brynplock, avslappnande massage, intensiv och djupgående fuktbooster, specialmask samt avslutande krämer för fukt och skydd.

 

Algo Energie - Vitaminkick  795.-

En verkligt härlig ansiktsbehandling som återupplivar en trött och stressad hud tack vare superalger och vitaminer som syresätter, återfuktar och ger huden energi. Mikrocirkulationen stimuleras och det cellulära utbytet accelereras vilket resulterar i en klarare och friskare hud full med liv och lyster. Behandlingen innehåller grundläggande rengöring, detox peeling, brynplock, dränerande och avslappnande massage, intensiv och djupgående energi och vitaminbooster, specialmask samt avslutande krämer för fukt och skydd.

 

Firm & Lift - Antiage  795.-

Denna exklusiva och unika ansiktsbehandling med varm-kall effekt vars mask ändrar färg omformar ansiktets konturer och återställer volymen, stramar upp dragen och bekämpar slapp hud. Behandlingen innehåller grundläggande rengöring, detox peeling, brynplock, "face gym lift"-massage, Liftingbooster, specialmask samt avslutande krämer för fukt och skydd.

  

Magnificient White - Hyperpigmenterad hud  795.-

Ny högteknologisk behandling med Phylawhite, marin AHA-syra och vitamin-C som reducerar mörka fläckar, ljusar upp och jämnar ut hudtonen men också i allra högsta grad anti-age. I behandlingen ingår rengöring, enzympeeling massage, serum, underbar djupgående massage, mask samt avslutande och bibehållande vård för ansikte och ögon.

 

Klassisk Skönhet  850.-

Behov av fukt, näring, mildhet eller renhet? Efter en professionell analys av din hud väljer jag Din personliga behandling. I behandlingen ingår rengöring, brynformning, peeling i ånga, djupgående och avslappnande massage som dränerar och balanserar din hud med intensivbehandlande ampull, mask samt avslutande produkter för ansikte och ögon.

 

Tillägg av marin AHA-syra ampull  100.-

Rekommenderas för ett förstärkt och mer djupgående behandlingsresultat av ovanstående behandlingar.

 

 

 

 

 

Tillval i ansiktsbehandlingarna

 

 Inledande peelingmassage av rygg 200.- 

 

Färgning av fransar  125.-

 

Färgning av ögonbryn  125.-

 

Vaxning överläpp  100.-

 

Vaxning överläpp och haka  180.-

 

Dagsmakeup  150.-