Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

Ansiktsbehandlingar

 

pHformula - Kemisk Skin Resurfacing

pH-formula är en pharmacosmeceutical i gränslandet till läkemedel. Denna dermatologiska teknologi för att återskapa ett optimalt hudtillstånd fokuserar på ett antal olika hudförändringar som t.ex. för tidigt åldrande, känslig hud, rosacea, acne och hyperpigmenterad hud. Den unika vetenskapliga kombinationen av dermatologiska aktiva ingredienser erbjuder den mest omfattande, skyddande och återbalanserande receptfria hudvårdsserien som finns på marknaden.

För- och efterbehandlingsprodukterna förbereder, optimerar och bibehåller resultatet av de dermatologiska behandlingssystemen. De återskapar ett optimalt hudtillstånd och garanterar därmed att jag som pH-formula-hudspecialist har tillgång till de bästa tänkbara avancerade behandlingssystemen.

Hemligheten bakom pH-formulas unika behandlingsresultat är kombinationen av de aktiva ingredienserna och arbetstekniken samt samarbetet mellan hemmavårdsprodukter, kosttillskott och skin resurfacing behandlingarna.

En behandlingsplan består av en konsultation och ett antal behandlingar samt hembehandlingsprogram anpassade efter Din huds specifika behov.

 

S.P. Complex Konsultationsbehandling  450.-

 pH-formulas konsultationsbehandling och hudanalys med Skin analyser. Här gör vi tillsammans upp en plan över Ditt Skin resurfacing kurprogram med hemmavårdsprodukter och salongsbehandlingar, utifrån Din hud och dess behov samt Dina önskemål och förväntningar.

I samband med start av kur/ köp av hembehandlingsprogram uteblir kostnaden för konsultationsbehandlingen.

 

A.G.E. Resurfacing  595.-

Rekommenderas till Dig som har en mogen/åldrad hud. Behandlar effektivt typiska tecken på åldrande bla solskador/fotoåldrande, pigmentförändringar, linjer och rynkor, ojämn hudton, samt matt och oelastisk hud som saknar spänst.

Aktiva ingredienser: Mandelsyra, Pyrodruvsyra, Lactobionicsyra, Salicylsyra och Retinol samt PH-DVC (pH-formulas unika leveranssystem)

Behandlingen utförs på 2 nivåer, mild och intensiv. Behov, mål, känslighet och toleransnivå i huden avgör antalet appliceringslager och behandlingsintervaller.

Utförs ej under solsäsong, graviditet eller amning.

 

M.E.L.A. Resurfacing  695.- 

Rekommenderas till Dig som har en hyperpigmenterad hud. Hyperpigmentering är ett mörknande hudområde som har orsakats av ökad melanin (mörka färgpigment). Orsakas vanligen av solskador, inflammation eller andra skador på huden. Behandlingen arbetar effektivt på kloasma/melasma, UV-relaterad hyperpigmentering, postinflammatorisk hyperpigmentering, lentigo, fräknar och en allmänt ojämn hudton.

Aktiva ingredienser: Salicylsyra, Fytinsyra, Mandelsyra, Azeloglocynsyra, Lactobionicsyra samt PH-DVC (pH-formulas unika leveranssystem)

Behandlingen utförs på 2 nivåer, mild och intensiv. Pigmenteringsdjupet och toleransnivå i huden avgör antalet appliceringslager och behandlingsintervaller.

Utförs ej under solsäsong, graviditet eller amning.

 

A.C. Resurfacing  595.-

Rekommenderas till Dig som har en acne/fet hud, ytliga ärr, förstorade porer eller ojämn hudstruktur. Behandlingen minskar effektivt inflammationer, balanserar sebumproduktionen och normaliserar de naturliga funktionerna i huden. Dessutom motverkar den effektivt postinflammatorisk hyperpigmentering till följd av acneinflammationen i sig.

Aktiva ingredienser: Pyrodruvsyra, Azeloglycinsyra, Salicylsyra, Mandelsyra samt PH-DVC (pH-formulas unika leveranssystem)

Behandlingen utförs på 2 nivåer, mild och intensiv. Behov, mål, känslighet och toleransnivå i huden avgör antalet appliceringslager och behandlingsintervaller.

Utförs ej under solsäsong, graviditet eller amning.

 

C.R. Resurfacing 495.-

Rekommenderas till Dig som har problem med rosacea, perioral dermatit, atopiskt eksem eller kronisk hudrodnad. Behandlingen har anti-mikrobiella egenskaper och en otroligt lugnande, läkande, och återuppbyggande effekt på den obalanserade huden med skadad barriärfunktion samt motverkar effektivt återfall.

Aktiva ingredienser: Mandelsyra, Salicylsyra, Retinol, Lacticsyra samt PH-DVC (pH-formulas unika leveranssystem)

Dina behov, din målsättning, känslighet och toleransnivå i huden avgör hur länge appliceringslagret skall verka, antalet behandlingar och behandlingsintervaller.

Utförs ej under solsäsong, graviditet eller amning.

 

V.I.T.A.C. Resurfacing  595.-

Rekommenderas till dig som har en solskadad/fotoskadad, livlös, trött hud med ojämn hudton. Behandlar effektivt tidiga tecken på åldrande i huden. Perfekt sommarbehandling och under graviditet/amning då ovan nämnda resurfacingbehandlingar ej genomförs. Stimulerar collagenproduktionen och cellförnyelsen, antioxidanta egenskaper ökar hudens förmåga att läka. Bidrar till unik återfuktning  samt ökat skydd mot UV-strålning.

Aktiva ingredienser: L-ascorbinsyra, Hyaluronicsyra, Retinol samt PH-DVC (pHformulas unika leveranssystem)

  

 

Hembehandlingsprogram/Hudvårdsprodukter 1798.-

Hembehandlingsprogrammet är obligatoriskt i samband med samtliga ovanstående Skin Resurfacing behandlingssystem. Detta används före, under och efter behandlingskuren för att ge huden optimal förberedelse inför kuren, för att främja ”läkeprocessen” och uppbyggnaden av huden under kuren samt bibehålla det behandlingsresultatet som uppnåtts.

Under hela behandlingskuren bör inga andra aktiva produkter inblandas, däremot efter avslutad kur kan du återgå till din ordinarie hudvårdsserie.

 

 

Normala reaktioner

De flesta människor tolererar pH-formulas Skin resurfacing solutions. De är utvecklade för att ge optimalt behandlingsresultat på kortast möjliga tid. Följande reaktioner kan uppstå och är helt normala, det är en fullt naturlig del i hudens läkningsprocess för att uppnå de fina slutresultaten. Vid behov kontakta mig för vägledning.

Rodnad
Stickande eller brännande känsla
Stramhet
Lätt "frosting" (minimal proteinkoagulering i stratum corneum)
Flagning och fjällning
Tillfällig torrhet

   

 

 


 

 

 

 

S.O.F.T Resurfacing Ansiktsbehandling 895.-

Behandlingen är upplagd ungefär som en klassisk ansiktsbehandling men går inte att i närheten jämföras med en sådan. Hos pHformula liksom hos Nimue uppnår vi behandlingsresultat som inte är möjliga att uppnå med traditionella hudvårdsprodukter, om än de är av bästa kvalite och högsta koncentration av aktiva ingredienser. Det är en kraftfull behandling och du "känner av" aktiviteten i produkterna på ett ibland intensivt sätt men ändå oerhört härligt eftersom man vet att "det händer något" i huden. Behandlingen innehåller förutom alla moment med pHformulas unika produkter även portömning om det behövs samt underbara massagemoment som balanserar och harmonierar din hud och ger total avslappning för kropp, själ och sinne. Brynformning ingår också.

 

S.O.F.T. Resurfacing med I.N.S.T.A.N.T. Mask  795.-

Djuprengöringsbehandling

Som ovan angivna ansiktsbehandling men med fokus på djuprengöring/portömning och ingen massage. Brynformning ingår.

  

 S.O.F.T. Resurfacing med V.I.T.A.C. & specialmask  895.-

Helt suverän behandling med omedelbara behandlingsresultat där huden verkligen blir förfinad i textur, elasticitet, fuktbalans och lyster, en riktig "askunge" behandling.

Behandlingen inleds med enzympeeling-rengöring samt kraftfull men skonsam skin resurfacing för exfoliering och cellförnyelse varpå fina linjer och rynkor reduceras. Därefter "radiance release" med L-ascorbinsyra (vit-C) retinol och hyaluronsyra för djupgående behandling av collagenproduktion, stimulera cellförnyelsen, bekämpa fria-radikaler och fotoskador samt öka läkeprocessen i huden. Avslutningsvis en peptidmask alternativt "Kolmask" som använder sig av de främsta vetenskapliga resultaten inom hudvården för att ge en omedelbart mer välmående hud. Ökar effektivt fuktinnehållet i huden vilket ökar fasthet och elasticitet samt är utfyllande och reducerar rynkor men också renande, avgiftande och syresättande för fantastisk lyster. Behandlingen innehåller dessutom underbart avslappnande massagemoment samt brynformning.

Behandlingen kan göras som enstaka behandlingar när som under året och kräver inget hembehandlingsprogram.

  

T.D.S. Firming behandling 995.-

Kraftfulla ingredienser har omsorgsfullt valts ut för att utveckla pHformulas "ultimate resurfacing"-behandling. Detta är en överlägsen behandling i vilka olika typer av åldrande problematik kan behandlas samtidigt som hals och dekolletage behandlas. I ansiktsområdet är det fokus på den känsliga ögonzonen och läppzonen, naturlig stimulering av kollagenproduktionen med en unik djupgående transepidermal solution.

Kombinationen av olika syror, hyaluronsyra, retinol, C-vitamin, cyto-stim, THPE och peptider samt PH-DVC (pH-formulas unika leveranssystem) har resulterat i en otroligt effektiv behandling med omedelbart synliga resultat. Huden upplevs återfuktad, förfinad med ökad lyster samt fastare och mer uppstramad med reducerade linjer.

 

E.Y.E. Resurfacing  995.-

Effektiv återuppbyggande formula som vitaliserar, stramar upp, lyfter och återfuktar problemområdet kring ögon och mun.

Har stor kapacitet att stimulera kollagenproduktionen och förstärka elastinet. Ger utökad återfuktning. Stimulerar till nybildning av celler och förstärker cellomsättningen. Hopdragning av keratinocyterna vilket resulterar i en omedelbar lyftande effekt. Behandlingen inkluderar direkt kollagenstimulering med microneedling roller.

Behandlingskur om 6 behandlingar var 14:e dag.

Hembehandlingsprogram: E.Y.E. recovery 20 ml 680.- samt U.V. protect spf 30/50 från 398.-

 

N.E.C.K. Resurfacing  595.-

pH formulas behandlingsprogram för hals och dekolletage är unikt utformat för att behandla oelastisk hud, fina linjer, rynkor, hyperpigmentering och andra tecken på åldrande som den känsliga huden på och runt halsen är sårbar för.

Behandlingskur om 6 behandlingar var 14:e dag.

Hembehandlingsprogram: N.E.C.K. recovery 740.- samt U.V. protect spf 30/50 från 398.-