Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

CELLUFORM

 

Injektionsbehandling av lokala fettdepåer och celluliter

Utförs av leg. specialistsjuksköterska Anders Franzén från Växjö med lång erfarenhet inom estetiska behandlingar och injektionsteknik.

 

 

 

CELLUFORM TM, CELLUFORM + är en icke kirurgisk injektionsbehandling som riktar in sig på att eliminerar moderata fettansamlingar under hakan samt på kroppen, och som gradvis kan förbättra utseendet under ett antal behandlingstillfällen utifrån behandlarens bedömning. Behandlingen kan liknas vid en mild fettsugning och resultatet är bestående.

Aktiva ingredienser är Deoxykolsyra (sekundär gallsyra), Fosfatidylkolin (bryter ned fett) Niacinamid (Vitamin B3), carnitin (ökar fettförbränningen), Arnica för att motverka inflammation i vävnaden samt flera aminosyror. Serumet injiceras i fettvävnaden under huden och tömmer fettcellerna. CELLUFORM innehåller en molekyl som löser upp fettcellerna permanent och tunnar ut fettet så att kroppen kan bryta ned det. Inga andra celler än fettceller påverkas av behandlingen.

Eftersom alla är olika kan antalet behandlingar variera från person till person men vanligast är 1-2 behandlingar för hakan med 6 veckors mellanrum och 2-4 ggr för kropp med 3-4 veckors mellanrum. Det som är helt avgörande för hur många behandlingar du behöver är mängden och fördelningen av fett samt dina estetiska önskemål. En liten grupp får ingen effekt alls och då bör man avbryta redan efter första behandlingen.

 Viktigt att komma ihåg att fettborttagning inte är en bantningsmetod utan en behandling för punktfetma. Drick mer vatten och ät antioxidant-rik mat första veckan, då hjälper du kroppen att göra sig av med det oönskade fettet snabbare.

Riskerna med denna injektionsbehandling är oerhört små eftersom det aktiva ämnet finns naturligt i kroppen. Allergiska reaktioner är sällsynta. Vanligare biverkningar är lokal svullnad, blåmärken, yrsel, tillfällig domnad i området. Samtliga biverkningar är endast tillfälliga och försvinner inom några dagar upp till två veckor. Det är normalt att vävnaden känns lös och slapp i 2-4 veckor.

Konsultation är inlagt i behandlingstiden. Jag kan inte behandla områden under 1-1,5 cm fett (när du nyper området med fettansamlingen skall det vara minst 1-1,5 cm tjockt).

Kontraindikationer är bl a graviditet, amning, hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, muskulära sjukdomar, problem med lymfdränage etc. 

 

 

Behandlingsområden

Dubbelhaka

Överarmar

Fettansamlingar framför/bakom armhålan sk. bh-fett

Rygg- valkar ner till sätet

Mage- över och under naveln

Sätet- fettansamlingar nedre del av sätet

Ridbyxlår

Knän

Insida lår

 

 

Prislista

Dubbelhaka  4 995 kr

Kropp  2 500 kr

Exakt prisuppgift ges vid konsultation som är kostnadsfri.

 

 

Välkommen med Din tidsbokning!

 

För mer information och svar på Dina frågor kontakta gärna Anders:

www.facefacts.se

Telefon: 0703 - 63 00 79

E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.