Titel

 

Sköna Fötter

 

Fötterna skall bära Dig genom livet så ägna dem lite omtanke emellanåt...

Mår dom bra mår HELA DU bra...

 

Pedikyrbehandling traditionell (ca 75 min) 750.-

Bara sitt, drick en kopp tee, och njut av att någon annan tar hand om dina fötter... oerhört lyxigt. 

Perfekt behandling för alla fötter, inleds med rengörande & avslappnande fotbad därefter borttagning av förhårdnader samt klippning, filning & putsning av naglar. Filning och en skö(n aromatisk saltpeeling gör fötterna underbart mjuka och en avslutande fotmassage stimulerar cirkulationen.

 

Pedikyrbehandling inklusive lackning  920.-

Samma behandling som ovan. Du väljer till en fin färg av salongens försäljningslacker från Mii och erhåller nagellacket  med hem. Det går även utmärkt att lägga till lackning med eget medhavt nagellack, då tillkommer behandlingstid och kostnad på 100 kr.

OBS! Tänk på att nagellack ofta behöver längre tid på sig att hårdna än man kan tro för tryck från strumpor och skor. Ta därför med dig öppna skor eller sandaler att ta på efteråt.

  

 

 Dessa behandlingar är anpassade för att uppfylla skatteverkets krav på friskvård.

 

 

Som hudterapeut (alltså inte medicinsk fotterapeut) tar jag hand om fötter som inte har några större åkommor. Vid behov av mer avancerad fotvårdsbehandling kommer jag att kunna behöva rekommendera Dig vidare till just en medicinsk fotvårdsspecialist. Jag tipsar gärna om några!  

 

 

 

fotvardsbehandling