Titel

 

Injektionsbehandlingar

 

Botox och filler

 

Behandlingarna utförs av leg. sjuksköterska Anders Franzén med specialistkompetens, lång erfarenhet och stort kunnande inom estetiska behandlingar och injektionsteknik.

 

Nu håller Anders semester men är åter tillbaka i augusti/september

 

    Botox

för pannrynkor, "argrynkan" mellan brynen, runt ögonen m.m.

Botox är ett naturligt förekommande protein som finns i flera olika former. De mest kända är Botox med syskonen Vistabel, Dysport, Assalure samt Xeomin. Vid behandling injiceras en ytterst liten mängd i de muskler som gör att rynkorna syns när du till exempel rynkar pannan. Injektionerna medför att nervsignalerna tillfälligt inte når muskeln, vilket gör att den slappnar av och huden slätas ut.

En genomsnittlig botoxbehandling tar bara tio minuter och de flesta kan genast återgå till normala aktiviteter. I den mån biverkningar förekommerså är det milda eller måttliga. Till exempel kan det tillfälligt uppstå en svag huvudvärk. 

Botolinum-toxin

Den verksamma beståndsdelen i Botox och övriga botox-preparat är Botolinum-toxin. Botolinum-toxin orsakar en sorts muskelavslappning. Genom injektion av ämnet kan man begränsa aktivitet och funktioner i valda delar av kroppen. Detta är nyckeln till alla botox-produkters framgång. Det talas ofta om Botox som ett nervgift eller på annat sätt farligt preparat med stora risker. Detta är dock inte sant. Visst kan Botox vara farligt i extrema doser men på det sätt det hanteras och används inom den svenska skönhets- och sjukvården är riskerna i praktiken mycket små.

 

 

Juvéderm - Filler

för läppar, kinder, nasolabialveck, mungipan, näsa, haka, under ögonen m.m.

 Fillers fungerar så att de rekonstruerar och förbättrar struktur i läppar, kinder, ojämnheter under ögonen och näsa. Alla delar i ansiktet kan återskapas till en naturlig yngre volym och struktur. En av de rekommenderade filler-produkterna är en filler-gel som injiceras i huden i små mängder. Det verksamma ämnet i produkten är baserad på en hyaluronsyra som liknar kroppens egen hyaluronsyra. 

 Juvéderm - Den främsta rekommenderade, bästa kvalité och bästa hållbara fillern.

Hyaluronsyran i produkten vi använder är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal. Juvéderm-fillern innehåller bedövningsmedlet Lidokain, vilket gör hela injektionsprocessen till en mindre smärtsam och mer behaglig upplevelse. Resultaten av en behandling med Juvedérm-filler är långvarig, utan att vara permanenta. Effekten av en behandling med just denna fillergel syns vanligen 6–12 månader och med vissa behandlingar ända upp till 18 månader.

  

 

Prislista

 

Botolinum - toxin

1 område - tex glabella (argrynkan), panna eller kråksparkar (ögon)  2 000 - 2500 kr beroende på dos

2 områden - tex glabella + pannan  3 500 kr

3 områden - glabella + pannan + kråksparkarna 4 500 kr

 

 Juvéderm - Filler

Juvéderm Voluma 1 ml - kinder, haklinje m.m.  4 000 kr

Juvéderm Volbella 1 ml - Läppar  3 500 kr

Juvéderm Volift 1 ml - Läppar, nasolabialveck m.m.  3 500 kr

Juvéderm Volift 0,5 ml - Läppar, nasolabialveck m.m.  2 500 kr

 

Konsultation - kostnadsfri

Ta chansen att få en professionell konsultation och ärliga svar på alla dina frågor. När Du är redo, få en trygg och säkert utförd behandling.

 

 

Hjärtligt välkommen att kontakta salongen för tidsbokning !!

 

För mer information och svar på Dina frågor kontakta gärna Anders:

www.facefacts.se

Telefon: 0703 - 63 00 79

E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

blomma_o_vatten