Titel

 

 Dröm Dig bort... inspireras...

 

 

 

 

Kroppsvård

 Havsbehandling har ett gammalt ursprung. Havet har alltid ansetts som en ändlös källa av välbefinnande och element med marint ursprung har använts för behandling av huden och våra kroppar i flera tusen år. Nu har fördelarna med havsbehandlingar åter blivit utvärderade av vetenskapen och de tillåter oss att undersöka den outgrundliga mekanism som reglerar människans förhållande med havet och dess effekter på hälsa, skönhet och välbefinnande.

 Du behöver inte längre åka långt iväg till spa anläggningarna just för att få uppleva dessa underbara och effektiva kroppsbehandlingar.  Du kan avnjuta dem här i en varm och stillsam miljö till avslappnande havsbrusande musik och med underbart äkta havsdoftande produkter. En totalupplevelse som verkligen får Dig att tro att Du befinner Dig någon helt annan stans. Produkterna med vilka behandlingarna utförs är av absolut högsta kvalitet, djupgående och intensivbehandlande med omedelbara upplevelser och resultat. Havsvatten, havssalt, tång, alger och strandplantor i sina renaste former, de bästa man kan tänka sig från Iroiska havet utanför Bretagne.

THALION är välkända för sina professionella behandlingar med inspiration från havet. Alla produkter tillverkas exklusivt för thalassoterapi på spa och hudvårdssalonger över hela världen. Produkterna är mättade med aktiva ingredienser som säkerställer att algerna och havsvattnets alla välgörande egenskaper används på effektivaste sätt. Energin från havet samt de djupgående och effektiva behandlingarna ger Dig välbehaglig avkoppling, en fast silhuett och en underbar känsla av fräschhet.

     

 

Kroppsbehandlingar

 

Thalion - Högteknologiska Marina Spa-behandlingar 

Lagra energi och vitalitet! Åtnjut fördelarna av marina ingredienser och låt Dina sinnen fly för en stund med dessa olika behandlingar. Din kropp blir fylld av mineraler såväl invändigt som utvändigt och därmed revitaliserad.

 

Marin Saltskrubb  495.-

Havssaltkristaller och Thalisource exfolierar och djuprengör kroppshuden samtidigt som den berikas med viktiga mineraler och spårämnen. Påskyndar cellförnyelsen och underlättar hudens andning. Inleder samtliga kroppsinpackningar nedan.

 

Marin Saltskrubb - kropp & ansikte  795.-

Här låter vi kroppshuden, skönt och varmt inpackad, få ta till sig alla mineraler och spårämnen efter saltpeeling massagen och ger under tiden ditt ansikte en lätt rengöring och en mild peelingmassage. Du går hem med en total delikat slöja av mjukhet och välbehag. 

 

"Ett dopp i det blå" - Havsvatteninpackning  895.-

En underbart avslappnande men också mycket energigivande och revitaliserande behandling som ger mycket fukt och näring till den riktigt torra huden. Inleds med saltskrubb, därefter inpackning i ljummen havsvattengelé vars sammansättning är rik på mineralsalter och spårämnen som tillvaratagits från havsvattnet. Under tiden en lätt rengöring av ansiktet samt avslutningsvis svalkande gele och kroppskräm. Passar gravida utmärkt liksom alla trötta och stressade som behöver avslappning.

 

Marint Slankande  895.-

Underbar slankgörande helkroppsbehandling baserad på hög koncentration av Laminaria, Fucus och Röda alger vilka dränerar, avgiftar och fettförbränner hudens vävnad med extrem effektivitet samt gör huden fuktberikad, elastisk och fast. Behandlingen inleds med algpeelingkräm förstärkt med essentiella oljor som redan här aktiverar elimineringen av toxiner i kroppen. Därefter packas du in i de varma algerna och under tiden ges en lätt rengöring av ditt ansikte. Behandlingen avslutas med produkter som upprätthåller den metabolism för fettförbränning som vi aktiverat.

 

Magnesiumstärkt Marin Mineralupplevelse  895.-

Underbart skönt avslappnande inpackning för dig som vill ha en mineralpåfyllning eller med värk som behöver lugna leder och slappna av muskler. Utmärkt helinpackning för skelett, muskler, hud och naglar samtidigt som den eliminerar toxiner och slankgör. inleds med magnesiumstärkt saltskrubb därefter inpackning i magnesiumstärkt alglera. Varmt och skönt omsluten får du en lätt rengöring av ditt ansikte. Behandlingen avslutas med produkter som bevarar det vi uppnått med en ljuvligt skön känsla.

 

Marin Lyxkur  1200.-

Välj någon av de underbara kroppsbehandlingarna ovan och kombinera med en skön miniansiktsbehandling. Ett skönt  spa-fotbad och en välgörande kopp tee inleder denna "topp till tå"-behandling som ger totalt välbefinnande för hud, kropp, själ och sinne.

 

Havets Harmoni från Topp till tå  1200.-

Ett skönt spa-fotbad och en välgörande kopp te inleder denna långa härliga helkroppsbehandling med thalassoskrubb & varm kroppsinpackning ända ut till fingrar & tår. Under tiden du ligger inpackad ges skön ansiktsrengöring med dränerande detoxpeeling  samt Thalions underbara massage för ansikte och skalp. Behandlingen avslutas med avsvalkande gel och närande krämer för ansikte, kropp, händer & fötter.

 

Slimming Express  495.-

Innovativt slankande allt-i-ett behandling, skrubb, slankning och dränering, med omedelbar effekt och bevisade resultat på endast 30 minuter! Perfekt för dig som har ont om tid. Algoslim - en exklusiv patenterad aktiv ingrediens från en odlad ekocertifierad makro alg samt koffein och mentol inkapslade i de marina skrubbpärlorna i kombination med en specifikt riktad massage ges ett synligt resultat efter en behandling.  En omformad siluett och en slankare känsla.

 

Perfekt kombinationsbehandling!

Marin Saltskrubb & Slimming Express  795.-