Titel

 

Makeup inspiration 

Inget ansikte behöver vara perfekt för att bli vackert, alla ansikten blir vackra i rätt makeup. 

Med rätt färger och med olika tekniker kan små skönhetsfel korrigeras och de positiva dragen framhävas. Oavsett hur mycket eller lite makeup man bär är det viktigt att man använder sig av rätt teknik, är noggrann och väljer rätt färger.

Makeup är viktigt för att skapa harmoni i helhetsbilden, den är viktig för att man skall synas, för att understryka personligheten och för ökad självkänsla. Att lägga en makeup är inte så svårt, men för att lägga en grundläggande klassisk och stilriktig makeup krävs intuition och känsla samt kunskap i färg, form och teknik.

 

mii_cosmetics_products_2016

 

Personlig makeup kurs  795.-

Här får Du lära dig att lägga en klassisk makeup från grunden, med färger och tekniker för att på bästa sätt framhäva Ditt ansikte och Din personlighet, samt får tips och råd på vägen till ett vackert yttre.

I samband med kurstillfället har du 15% rabatt på makeup produkter.

  

Beautyful face 395.-

För Dig som redan känner Dig säker på att lägga makeup men vill ha repetition, fördjupade kunskaper eller bara prova ut nya produkter. Här lär Du Dig få fram grunden som ger det där vackra ansiktet med silkeshy. Vid köp av makeup produkter till ett värde av 500 kr utgår kostnaden för kursen.

 

Magic eyes 395.

För Dig som redan känner Dig säker på att lägga makeup men vill repetera, fördjupa kunskaperna eller prova andra tekniker och färger i ögonmakeup. Vid köp av makeup produkter till ett värde av 500 kr utgår kostnaden för kursen.

 

Face of the man 395.

Hur kan Du som man göra för att få en fräsch och sund hud med god hudvård samt ta fram och markera Dina bästa drag och Din personlighet med makeup utan att det känns och syns. 

 

 

thumbnail_instabokeh_2022116201331786

 

 

Makeup för festliga tillfällen...

 

Bröllopsmakeup Brud  995.-

Det är viktigt att Du trivs och får känna dig vacker i din makeup på den stora dagen, därför är du även välkommen på en konsultation under veckan innan bröllopet då vi också formar till dina ögonbryn.

 

Brudgum. 295.-

Självklart skall även Du som man känna dig extra fin denna stora dag. 

Priset gäller i samband med brudmakeup.

 

Tärnmakeup/Festmakeup/Studentbal  795.-

 

 

 

För Dig som vill lite extra...

 

Stora Brudpaketet  2600.-

Klassikern (ansiktsbehandling) med frans- och brynfärg samt nopp inleds med skön thalassoskrubb över hela kroppen. Skön fotvårdsbehandling gör fötterna redo för dansen och en mjukgörande behandling för händerna ges åt ringen. Avslutningsvis brudmakeup.

(Endast makeupen utförs på bröllopsdagen, de övriga behandlingarna utförs vid ett tidigare tillfälle. OBS! Boka i god tid)

 

Lilla Brudpaketet  2100.-

Klassikern (ansiktsbehandling) med frans- och brynfärgning samt nopp inleds med ett avstressande fotbad. Kombineras med skön rengörande fotpeelingmassage och fotkräm samt mjukgörande handbehandling. Avslutningsvis brudmakeup på bröllopsdagen.

(Liksom "Stora paketet" utförs inte behandlingarna på bröllopsdagen utan vid tidigare tillfälle)