Titel

 

 

Bästa Kunder,

Tusen Tack alla Ni som väljer att komma till min salong i dessa tider. Tillsammans är vi starka, tar hand om varandra och gör det bästa av situationen så fixar Vi det här! ❤️

 
Det är självklart för mig att alltid, och inte bara i Coronatider, ta mitt ansvar och göra mitt yttersta för att min salong skall vara och förbli en frisk salong. Med den utbildning och kunskap jag har i smittspridning, arbetsplatshygien, rutiner, risker och egenkontroll samt genom att följa rådande rekommendationer från instanser med ansvar och kompetens som jag känner förtroende för, kommer jag göra allt för att min salong skall vara trygg för Dig att besöka.
 
Här är det alltid DU som står i fokus att erhålla allt jag har att ge för att Din stund på min salong skall bli den allra bästa. Jag jobbar själv och bara med Dig. I min lokal vistas i stort sett endast en kund åt gången, ibland ytterst få. Känner Du dig osäker eller i riskzonen men ändå skulle vilja komma på behandling eller handla produkter, kontakta mig så hittar vi tillsammans en tid som känns säker och trygg för Dig. I behandlingarna jobbar jag med munskydd och även visir för Dig som känner dig tryggare med det.
 
 

Några saker till att tänka på i rådande läge för att skydda varandra:

 
 I min butiksyta inklusive väntplats men behandlingsrum borträknat, bör vi vara max 3 stycken. Om Du ser att vi blir för många då du är på väg in för din behandling eller för att handla, vänta en liten stund utanför tills kunden är klar och kommer ut, då är Du super välkommen in.
 
 ❤️ 
 
Om Du har sällskap med dig då du vill handla, vänligen be sällskapet vänta på dig utanför salongen.
 
 ❤️
 
Kom helst max 5 minuter innan Din bokade behandling.
 
 ❤️
 
Kom ensam till Din behandling om Du inte har särskilda behov av sällskap, i behandlingsrummet bör vi vara max 2 stycken.
 
  ❤️ 
 
Använd handspriten och tvättmöjligheten som finns till Ditt förfogande.
 
  ❤️ 
 
Stanna hemma och boka om Din tid vid symptom.
 
 
 
 

 Du som är frisk och symptomfri är välkommen precis som vanligt. Hoppas vi ses!

 

...och Du, livet pågår alldeles just nu hela tiden! Fånga det och njut av allt det positiva!