Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

vintersaekra-din-hud

 Nu är kylan här och lär väl stanna ett tag till i alla fall...

Kylan är påfrestande för huden, liksom den torra värmen inomhus och tillsammans utmanar dom hudens barriär.  Det är då bra att komplettera Din hudvårdsrutin med produkter som ger extra support till hudens barriär och minskar inflammationspåslag.

 

 

Perfekta produkterbjudanden för årstiden!

 

från Nimue...

Paketpris på Element Barrier & Hyaluronic Oil  Nu: 978kr (ord pris 1176kr)

Element Barrier - Med sin dubbelverkande effekt då den både reparerar och skyddar huden mot stark miljöpåverkan och tuffa väder- och vindförhållanden.

Hyaluronic Oil - Tillför både fukt, näring och skydd till huden. Denna är idealisk att använda vid kallt och torrt klimat då produkten hjälper huden att bli mer smidig, elastisk och ger en mer välmående barriär.

 

från pHformula...

 Paketpris på SOS repair cream & SOS rescue oil  Nu: 958kr (ord pris 1126kr)

SOS repair cream - Skyddar huden mot fukt- och fettförlust samt stärker barriärfunktionerna vilket ger ett ökat välmående då huden påverkas av kyligt väder och vind.

SOS rescue oil - Har en unik kombination av olika oljor med naturligt ursprung. Stimulerar collagenproduktionen, minskar fina linjer och rynkor samt ger en uppstramande effekt. Oljan tillför huden ett naturligt barriärskydd och ger den extra support huden behöver denna årstid.

 

från DrK...

Repair and Protect Premium Serum - känslig hud  Nu: 758kr (ord pris 898kr)

Denna lätta serumkräm stärker hudbarriären, ger förbättrad återfuktning, reducerar inflammation och återställer balansen i hudens mikrobiom (fungerar som en prebiotika). Den återställer hudens homeostas och skapar ett ökat välmående i huden som därmed blir mindre känslig för aggressiv miljöpåverkan såsom föroreningar, kemikalier och skadligt solljus. Rekommenderas till Dig som har problem med känslig hud, rosacea, perioral dermatit och eksem.

 

 

__________________________________________________________________________