Titel

 

                      Förhandsgranskning av bild

 

 

"Alla Hjärtans Månad" - ERJUDANDE HELA FEBRUARI !

 

Kom med Din vän, syster eller mamma på en liten skönstund på salongen och erhåll varsen ansiktsbehandling med Nimue Skin Technology!

Ni avnjuter behandlingarna en i taget. Undertiden njuter den andre av att "bara vara" njut av den lugna musiken, sitt med en kopp te eller något annat gott att dricka och lite välsmakande tilltugg. 

 

Grundläggande Hudföryngringsbehandling med AHA-syra peel (värde 650 .-)

Perfekt behandling, snabb och effektiv, för alla att göra så ofta huden behöver en ny kick. En standard aktiv hudföryngringsbehandling idealisk för alla hudtillstånd, kraftfull men ändå så skonsam peelingbehandling som ger överlägsna resultat. Minskar porerna och uppnår förfinad hudstruktur, ökad lyster, utstrålning och vitalitet. Ett tillägg av en superfluid vald utifrån Ditt hudtillstånd samt en TDS (Trans Dermal Solution) en intelligent fluid med ett effektivt leveranssystem för optimalt upptag av dess aktiva ingredienser vilka tillför fukt, återställer och reparerar hudbarriären och motverkar då både fuktförlust och miljöbelastningsskador. Hela behandlingen ökar penetrationsförmågan och därmed effekten av Dina hemma produkter. Här ingår rengöring, ansiktsvatten/avfettning, hudanalys, enzympeelingmassage, AHA Bioactive Complex, TDS samt avslutande fukt och skydd. 

 

Erbjudandet kan köpas som presentkort om så önskas.

 

Tidsbokning av ovanstående erbjudande ska ske senast 28 februari. Behandlingstillfället kan sedan vara ända till senast 31 mars 2023. 

 

Tänk dock på att det kräver längre uppbokning av tid då ni är två så tid och tillfällen är begränsat. Först på bollen helt enkelt!