Titel

 

 

Unna Dig Din friskvårdsbehandling här på min salong

 

Friskvårdsbidraget får enligt Skatteverket användas för behandling som är avstressande och avslappnande eller motverkar ömhet och stelhet.Observera dock att det är upp till Din arbetsgivare att bedöma om den behandling som Du vill använda Ditt friskvårdsbidrag till uppfyller det som krävs enligt lagstiftningen. Det är alltså inte jag som utövare av behandlingen som avgör vad som godkänns som friskvård. På kvittot måste det enligt lag och kommer det att framgå information om vilken behandling som utförts och när den blivit uttagen. Stäm därför av med Din arbetsgivare att den behandling Du önskar ta ut är tillåten enligt dennes bedömning innan bokning.Tänk också på att vissa tider är mer eftertraktade och att det därför ibland kan innebära väntetid, var därför ute i god tid med att boka in Din behandling.

  

 

Ansiktsharmoni - Massage 695.-

När Du bara vill eller behöver "stänga av" omvärlden och få slappna av i en lång underbar massage av ansikte, hals, dekolletage, axlar, nacke och skalp. Låt den sköna musiken och de behagliga dofterna från produkterna hjälpa Dig. Denna behandling ger välbefinnande till kropp, själ och sinne och för huden har den en dränerande, avgiftande och syresättande verkan. Vi börjar med en avslappningsfas, därefter inleds behandlingen innan massagen med rengöring, ansiktsvatten samt enzympeelingmassage och avslutas med TDS-solution, vårdande kräm och skydd. Du lämnar salongen i total "harmoni"

 

Fotharmoni  725.-

Bara sitt, drick en kopp tee, och njut av att någon annan tar hand om dina fötter... oerhört lyxigt. 

Perfekt förebyggande behandling för alla fötter, inleds med rengörande & avslappnande fotbad därefter borttagning av förhårdnader samt klippning, filning & putsning av naglar. Filning och en skön aromatisk saltpeeling gör fötterna underbart mjuka och en avslutande fotmassage stimulerar cirkulationen.

 

 Dessa båda behandlingar uppfyller kraven för friskvårdsbidrag. För övriga behandlingar som utförs på salongen rådfråga Din arbetsgivare.

 

 

Varmt Välkommen med Din bokning!