Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

Bästa Kund

Med anledning av Coronavirusutbrottet väljer jag att följa de rådande rekommendationer som ges från instanser med ansvar och kompetens på området som jag känner förtroende för.

Med de som grund väljer jag att tillsvidare ha öppet min salong som vanligt.

Jag ser min salong som mindre riskzon för eventuell Coronasmitta. I min lokal vistas i stort sett endast en kund åt gången, ibland ytterst få. Med den utbildning och kunskap jag har i smittspridning, arbetsplatshygien, rutiner, risker och egenkontroll samt genom att följa rådande rekommendationer kommer jag att ta mitt ansvar och göra mitt yttersta för att min salong skall vara trygg att besöka. Jag ser det samtidigt viktigt i bekämpningen av Corona att jag, så länge jag är pigg och frisk och kan vara i arbete ÄR det! Jag ser min bidragande del i den genom den skatt jag då får möjlighet att betala som förhoppningsvis kommer gå till ökade resurser inom sjukvården. Jag ser det minst lika viktigt just nu att ALLA vi som kan, hjälps åt att hålla liv i Sverige och vårt samhälle.❤️

Kom! Lämna vardagens stress och kliv in i en värld där Du får andrum och blir omhändertagen för en stund. Men också får lite inspiration till ett sunt inre och ett nytt vackert yttre.
...och Du, det finns tusen andra saker att leva för också.

 Du som är pigg och frisk är välkommen precis som vanligt. Hoppas vi ses! Mina öppettider är...

Måndag, tisdag, onsdag & fredag ​​kl 9 - 18

 Sista lördagen i månaden kl 9 - 14

Torsdag Stängt

 

Eventuella andra tider efter överenskommelse.

Avvikelser i öppettiderna kan förekomma pga kurser, utbildningar och mässor samt 

med anledning av våra barns lovdagar och aktiviteter inom skolan.

 

Välkommen!