Titel

 

 

Pernilla Johansson Eneberg

Auktoriserad och Specialiserad Hudterapeut/Hudhygienist

Innehavare av Gesäll- & Mästerbrev.

Medlem i SHR/Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation medlem i CIDESCO.

 

Efter 25 år i hudvårdsbranschen, inklusive hudterapeututbildningen i Landskrona 95/96 samt vidareutbildningen till hudhygienist vid Uppsala universitet 2007,  har bilden av min egen hudvårdssalong vuxit sig allt starkare, hur den skulle se ut och drivas men också hur den för Dig som kund skulle upplevas att besöka. Efter att ha arbetat som hudterapeut ett flertal år inhyrd med mitt företag på andra salonger, gift mig, byggt hus, fått två fantastiska och glädjespridande söner samt av allt stöd och uppmuntran från min underbara man var tiden mogen för att äntligen satsa på min alldeles egna hudvårdssalong, något jag aldrig ångrat! Här får jag utrymme att dela med mig av all min kunskap och erfarenhet och utföra mina behandlingar på det professionella sätt som jag prioriterar. Här i en miljö och atmosfär där jag trivs att vara kan all min energi, kreativitet och mina idéer fritt få råda och göra denna salong inbjudande att besöka.

...OCH DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN, OM SÅ BARA FÖR ATT TITTA!

Det är alla ni underbara kunder som ger mig ”kickar” och inspiration till att vilja utvecklas. Att gå vidareutbildningar och kurser liksom att utbyta erfarenheter med kollegerna är också något jag inspireras av och prioriterar men också anser viktigt för att bli en ännu bättre hudterapeut. Jag är numera även innehavare av Gesäll- och Mästarbrev. Gesällbrevet är Hantverkarnas egen kvalitetsgaranti. Som kund kan du vara säker på att jag som hantverkare med gesällbrev är väl insatt i hudterapeutyrket vilket jag visat bland annat genom mitt gesällprov. Mästarbrevet är det högsta beviset på yrkesskicklighet inom ett hantverksyrke och garanterar förutom stort yrkeskunnande och erfarenhet även pålitlighet som hantverksföretagare. Det utfärdas av Sveriges Hantverksråd till de hantverkare som uppfyller de krav som anges i Lag och Förordning om Mästarbrev för hantverkare. Jag kan alltså numera av Sveriges Hantverksråd titulera mig Mästare inom hantverket hudterapeut.

Förutom den kunskap jag besitter i smittorisker och hygien från min grundutbildning till hudterapeut, har jag dessutom gått en fördjupad utbildning i arbetsplatshygien, rutiner, risker och egenkontroll för professionell stickande och skärande verksamhet vid "Tattoo & Piercing Education Scandinavia" under ledning av Jens Bergström. För Din säkerhet. 

Välkomna alla underbara kunder, gamla liksom nya och nyfikna som är sugna på något nytt eller något annat och följ med på resan och tillsammans göra min salong till Hässleholms främsta.

 

 

Till min salong kommer också...

 

 

Anders Franzén

Leg. sjuksköterska med specialistkompetens inom estetiska injektionsbehandlingar.

Här är du garanterad den kunskap och skicklighet som ÄR SÅ VIKTIG att besitta! Blicken för och strävan efter naturligt behandlat resultat - INTE "för stort" och INTE "för fixat" samt högsta prioritet av bästa kvalitet på arbetsmaterialet för säker behandling och hållbart resultat. (Tyvärr viktiga bitar som alldeles för många utövare brister i och de låga priserna kan vara och liten fingervisning värd att uppmärksamma). Anders har även en medicinskt ansvarig läkare kopplat till sig, för Din säkerhet.

De senaste 10 åren har han jobbat dagligen som produktspecialist och injektionstränare av muskelavslappnande behandling och fillern Juvederm

Där har han skaffat sig många goda erfarenheter om olika sätt att behandla rynkor och volymförluster. Hans rikedom av kunskaper har han skaffat sig både genom kurser på internationella kongresser och genom utbildningar i både Sverige och utomlands. Kurserna har varit båda inom muskelavslappnande behandlingar och Juvederm där man har fått lära sig att kombinera dessa produkter för att få ett bra kosmetiskt resultat.

I hans arbete som produktspecialist samt med hans erfarenheter och skicklighet har han också hållit injektionssträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige men även i Danmark och Finland. Där har han lärt ut och visat de nya teknikerna inom de olika behandlingsområdena. Under dessa år har han också skaffat sig ett nära samarbete med de främsta injektörena i Sverige och ett flertal internationella. 

Anders mål med en behandling är att hitta och god balans mellan ålder och utseende och där uppnå ett harmoniskt naturligt och vackert resultat så att du får glädje av din investering i ditt yttre.

Han utgår från egen klinik i Växjö och servar utöver den ett tiotal lyckligt lottade salonger / kliniker i södra Sverige. Min salong en dag i månaden.