Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

 

Pernilla Johansson Eneberg

Aukt. Hudterapeut & hudhygienist

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR medlem i CIDESCO.

 

Efter 23 år i hudvårdsbranschen (inklusive hudterapeututbildningen i Landskrona 95/96 samt hudhygienist vid Uppsala Universitet 2007) har bilden av min egen hudvårdssalong vuxit sig allt starkare, hur den skulle se ut profileras och drivas men framför allt hur den för Dig som kund skulle upplevas att besöka. Efter att ha arbetat på andra salonger, byggt hus, fått två fantastiska och glädjespridande söner samt av allt stöd och uppmuntran från min underbara man var tiden mogen för att äntligen satsa på min alldeles egna hudvårdssalong, något jag aldrig ångrat!

Här får jag utrymme att dela med mig av all min kunskap och utföra mina behandlingar på det professionella sätt som jag prioriterar. Här i en miljö och atmosfär där jag trivs och mår bra kan all min energi, kreativitet och mina idéer få råda och göra  denna salong inbjudande att besöka.

...och Du är så välkommen om så bara för att titta!

Det är alla ni underbara kunder som ger mig ”kickar” och inspiration till att vilja utvecklas. Att gå nya utbildningar och kurser liksom att utbyta erfarenheter med kollegerna är också något jag prioriterar som oerhört viktigt för att bli en ännu bättre hudterapeut. Välkomna alla underbara kunder, gamla liksom nya och nyfikna som är sugna på något nytt och följ med på resan och tillsammans göra min salong till Hässleholms främsta.

 

...och sen mina fina medarbetare...

 

 

Anders Franzén

Leg. sjuksköterska med specialistkompetens inom estetiska injektionsbehandlingar.

Här är du garanterad den kunskap och skicklighet som ÄR SÅ VIKTIG att besitta! Blicken för och strävan efter naturligt behandlingsresultat - INTE "för stort" och INTE "för fixat" samt högsta prioritet av bästa kvalitet på arbetsmaterial för säker behandling och hållbart resultat. (Tyvärr viktiga bitar som alldeles för många utövare brister i och de låga priserna kan vara en liten fingervisning värd att uppmärksamma). Anders har även en medicinskt ansvarig läkare kopplat till sig, för Din säkerhet.

De senaste 10 åren har han jobbat dagligen som produktspecialist och injektionstränare av muskelavslappnande behandling och fillern Juvederm

Där har han skaffat sig många goda erfarenheter om olika sätt att behandla rynkor och volymförluster. Hans rikedom av kunskaper har han skaffat sig både genom kurser på internationella kongresser och genom utbildningar i både Sverige och utomlands. Kurserna har varit både inom muskelavslappnande behandling och Juvederm där man har fått lära sig att kombinera dessa produkter för att få ett bra kosmetiskt resultat.

I hans arbete som produktspecialist samt med hans erfarenheter och skicklighet har han också hållit injektionsträningar kontinuerligt på de flesta kliniker i södra Sverige men även i Danmark och Finland. Där har han lärt ut och visat de senaste teknikerna inom de olika behandlingsområdena. Under dessa år har han också hunnit skaffat sig ett nära samarbete med de främsta injektörena i Sverige och ett flertal internationella.

 

Anders mål med en behandling är att hitta en bra balans mellan ålder och utseende och därmed uppnå ett harmoniskt naturligt och vackert resultat så att Du får glädje av din investering i ditt yttre.

Han utgår från egen klinik i Växjö och servar utöver den ett tiotal lyckligt lottade salonger/kliniker i södra Sverige. Min salong en dag i månaden.

 

 

 

 

 Birgitta Walther Borg / Maseko - Din massör

Dipl. Massör

Att få arbeta med massage har varit en dröm för Birgitta i många år. Hon har tidigare masserat på sin fritid men har länge känt att hon vill göra mer än så. Att gå en ordentlig utbildning för att bli massör. Att få arbeta som massör. På riktigt! Så efter att arbeta med siffror i drygt 30 år gjorde hon något åt det!

Det finns många olika sätt att bli massör på och Birgitta valde att läsa och utöva massage under en hel termin på en skola i Malmö. Därmed också få lära sig mer om kroppens anatomi, muskler och skelett. Allt för att bli trygg i utövandet men även för att känna att hon kan ge kunderna det allra bästa. Detta är något som genomsyrar hela hennes personlighet - att göra det bästa av varje situation. Birgitta är otroligt mån om att Du som kund ska må bra och efter att ha varit hos henne känna dig nöjd! Hon erbjuder dig en lugn och rofylld miljö där du alltid ska känna dig bekväm och väl omhändertagen.

 Behöver du hjälp med trötta och stela muskler? Har du problem med huvudvärk? Lider du av sömnsvårigheter? Eller önskar du bara en skön avslappnande massage helt för dig själv? Oavsett vilket så är Du hjärtligt välkommen att boka tid hos Birgitta som numera driver sitt företag här på min salong. 

Då Birgitta till vardags arbetar med annat kommer hon till att börja med erbjuda massage vissa dagar i veckan och ibland även någon helg.

Lättaste sättet att boka massagetid är via www.bokadirekt.se eller via hennes hemsida www.maseko.se