Loading images...
  • ...på rätt väg till en optimalt välmående hud och ett gott välbefinnande för kropp, själ och sinne...

 

 

Pernilla Johansson Eneberg

Aukt. Hudterapeut & hudhygienist

Medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation, SHR medlem i CIDESCO.

 

Efter 19 år i hudvårdsbranschen (inklusive hudterapeututbildningen i Landskrona 95/96 samt hudhygienist vid Uppsala Universitet 2007) har bilden av min egen hudvårdssalong vuxit sig allt starkare, hur den skulle se ut profileras och drivas men framför allt hur den för Dig som kund skulle upplevas att besöka. Efter att ha arbetat på andra salonger, byggt hus, fått två fantastiska och glädjespridande söner samt av allt stöd och uppmuntran från min underbara man var tiden mogen för att äntligen satsa på min alldeles egna hudvårdssalong, något jag aldrig ångrat!

Här får jag utrymme att dela med mig av all min kunskap och utföra mina behandlingar på det professionella sätt som jag prioriterar. Här i en miljö och atmosfär där jag trivs och mår bra kan all min energi, kreativitet och mina idéer få råda och gör denna salong inbjudande att besöka.

...och Du är så välkommen om så bara för att titta!

Det är alla ni underbara kunder som ger mig ”kickar” och inspiration till att vilja utvecklas. Att gå nya utbildningar och kurser liksom att utbyta erfarenheter med kollegerna är också något jag prioriterar som oerhört viktigt för att bli en ännu bättre hudterapeut. Välkomna alla underbara kunder, gamla liksom nya och nyfikna som är sugna på något nytt och följ med på resan och tillsammans göra min salong till Hässleholms främsta.