Titel

 

Har Du fått ett värdebevis från Customer Nordic AB?

 

Då är Du välkommen på en kostnadsfri ansiktsbehandling!

 

 

 

Mot uppvisande och inlösen av Ditt värdebevis på en "Måbra behandling" får Du hos mig koppla bort vardagen för en skön stund och avnjuta en för huden välgörande 45 minuters ansiktsbehandling.

Du bäddas ner varmt och gott och till ett stycke avslappnande musik får Din hud en ny kick av behandlingen som helt anpassas efter Din huds tillstånd och behov. Behandlingen utförs med Thalions underbara högteknologiska och exklusiva hudvårdsprodukter baserade på havsvatten, alger och strandplantor från Bretagne.

Behandlingen inleds med rengöring och ansiktsvatten, därefter en djuprengörande peeling och avlägsnande av gamla hudceller, djuprengörande och fuktgivande mask och avslutningsvis vårdande och skyddande kräm för ansikte och ögon.

Det går alldeles utmärkt att boka till färgning av fransar eller/och ögonbryn inklusive vax/nopp till extra kostnad, då till ordinarie pris.

(Ditt värdebevis och behandlingen har ett värde på 495:-)

 

Brukar Du kanske gå på ansiktsbehandling ibland och vet vad det innebär med dom längre och mer avancerade och omfattande behandlingarna och gärna skulle vilja ta tillfället i akt och utöka Din "Måbra" behandling? Det går alldeles utmärkt! Du betalar då endast mellanskillnaden som återstår upp till den nya behandlingens värde. Avancera till någon av följande behandlingar...

 

Djuprengöringsbehandling 895.- Du betalar endast 400.-

Behandling med Nimue´s dermacosmeceutiska hudvård som på ett kraftfullt och effektivt sätt men skonsamt öppnar upp huden och rengör dina porer på djupet. Du går hem med en superren känsla! En aktiv behandling som även underlättar för föryngring i huden, idealisk för samtliga hudtyper och hudtillstånd så ofta huden behöver en ny kick! Behandlingen inleds med grundläggande hudföryngringsbehandling med hänsyn till Din hud passande syrapeeling och förstärker denna genom att tillföra en prebiotisk superfluid som ger näring till dina goda hudbakterier, därpå ånga och portömning. Efteråt en kylande mask som ger en djupexfoliering för att avlägsna orenheter och överflödig talg, lera och kol rengör och avgiftar huden och prebiotika återbalanserar hudens mikroflora. Avslutningsvis kräm och skyddf för ansikte, ögon och hals. (Brynformning ingår).

 

Klassisk Ansiktsbehandling (100 min) 1195.- Du betalar endast 700.-

En underbar behandling där Du verkligen får tid att njuta! Typ en traditionell ansiktsbehandling men med Nimue´s dermacosmeceutiska hudvård och det är något helt annat. Perfekt behandling, kraftfull och effektiv men ändå mild och säker för alla att göra så ofta huden behöver en ny kick! En aktiv behandling som underlättar för föryngring i huden, idealisk för miljöbelastad, hyperpigmenterad, problem och interaktiva hudtillstånd. En kraftfull men ändå så skonsam ansiktsbehandling som ger överlägsna resultat. Minskar porerna och uppnår förfinad hudstruktur, ökad lyster, utstrålning och vitalitet. Här förstärker vi behandling med superfluids utvalda helt utifrån Din huds tillstånd och behov. Ett tillägg av TDS (Trans Dermal Solution) en intelligent behandling med ett effektivt leveranssystem för aktiva ingredienser och för optimalt upptag. Dessa finns också för olika hudtillstånd. Hela behandlingen ökar penetrationsförmågan och därmed effekten av Dina hemma produkter. Här ingår rengöring, hudanalys, brynformning, enzympeelingmassage i ånga, AHA bio active complex/35% Glycolic, portömning, superfluids, TDS, ansiktsmask, lång underbar djupgående & avslappnande massage för ansikte, hals dekolletage, axlar, nacke och skalp som dränerar, balanserar och lyfter. Avslutningsvis vårdande och skyddande kräm för ansikte & ögon.

Om du skulle ha en fin hud utan behov av portömning är priset på behandlingen1095.-